Het team van YesHugo deelt graag tips, nieuws en gebruikerservaringen met jou. Lees in onze blogberichten alles over mobiliteit en het gebruik van de oplossingen van YesHugo.

april 26, 2024

Slim water geven langs slimme routes

Route-algoritmes, waardoor als vanzelf de efficiëntste route wordt samengesteld. Op basis daarvan kunnen gemeenten zorgen dat er zo min mogelijk wegen worden afgesloten en kunnen ze zien hoeveel kilometers er gereden worden. Gemeenten en groenbedrijven moeten meer datagedreven gaan werken. Het is best een moeilijk onderwerp, want het gaat om een veranderingsproces in het dagelijks werk. Maar het heeft fijne voordelen.
april 19, 2024

Op weg naar een duurzamer wagenpark en een groenere toekomst

Op 22 april, Wereld Aarde Dag (Earth Day), worden we herinnerd aan het cruciale belang van milieuactivisme. Dit is voor bedrijven het perfecte moment om hun milieu-impact te herzien en actie te ondernemen. Specifiek voor grote bedrijven met een wagenpark is de nieuwe verplichting voor CO2-registratie, die vanaf 1 juli 2024 ingaat, een stimulans om duurzamere mobiliteitsoplossingen aan te nemen.
april 19, 2024

De route voor efficiënt en zorgeloos elektrisch rijden! 

Dankzij de koppeling worden voertuigdata direct uit YesHugo gehaald en ingeladen in de app van A Better Routeplanner (ABRP). Hierdoor heb je altijd inzicht in het actuele batterijpercentage van jouw voertuig in de ABRP-app. Zo plan je direct jouw beste route en ga zorgeloos op weg.
april 17, 2024

Automatische rittenregistratie: De oplossing voor jouw belastingaangifte stress

Automatische rittenregistratie van YesHugo is meer dan alleen een tool voor je Belastingaangifte; het is een investering in je onderneming en gemoedsrust. Start vandaag nog en maak je klaar voor een stressvrij kilometerregistratie jaar met grip op je bijtelling!
april 12, 2024

Op weg naar schonere kilometers

De Nederlandse overheid verplicht grote werkgevers vanaf 1 juli 2024 om de CO2-uitstoot van hun wagenpark te rapporteren, met het doel de broeikasgasemissies in het verkeer te verminderen en bij te dragen aan een vermindering van 1 megaton CO2 in 2030. Bedrijven worden aangemoedigd om duurzamere mobiliteitsopties te kiezen, zoals elektrische voertuigen, carpoolen, fietsen en openbaar vervoer, om niet alleen milieuvoordelen te behalen, maar ook kosten te besparen en hun imago te verbeteren. Dit initiatief maakt deel uit van Nederland's streven naar een circulaire economie en minder afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen.
maart 7, 2024

De Dag van de Maximumsnelheid

Leer over de impact van snelheid op verkeersveiligheid, milieu, en hoe het naleven van snelheidslimieten levens kan redden en de uitstoot van schadelijke gassen kan verminderen. Ontdek hoe rijgedraganalyse kan helpen om rijgedrag te verbeteren en een positieve bijdrage te leveren aan de verkeersveiligheid en het milieu. Lees verder en kom erachtern hoe jij kunt bijdragen aan een veiliger en schoner verkeer.
februari 14, 2024

Hoe werkt GPS tracking in het algemeen?

GPS-tracking wordt veel gebruikt in de autowereld, vooral in exclusieve auto's en bij bedrijven die deze verhuren. Het helpt bij het volgen van voertuigen en het beheren van wagenparken. OBD-track-and-trace is handig voor het volgen van kostbaarheden zoals auto's, boten, motoren, caravans, en fietsen. Hoewel het diefstal niet voorkomt, helpt het bij het terugvinden van gestolen eigendommen. Sommige verzekeringen vereisen GPS-tracking en bieden zelfs kortingen voor diefstalverzekeringen. Met speciale software kan GPS-tracking meer dan alleen locaties bepalen.
februari 14, 2024

Privacy en gps-tracking. Hoe werkt dit precies?

Mag een werkgever zomaar een gps-tracker in een werknemersauto plaatsen? Werkgevers mogen werknemers controleren, maar moeten de privacy respecteren. Het plaatsen van gps-trackers in bedrijfsauto's is gebruikelijk maar heeft impact op de privacy van werknemers. Wat een werkgever mag zien en hoe dit werkt, wordt besproken in dit artikel.
februari 9, 2024

Slim plannen met elektrische taxi’s

In een tijd waarin de mobiliteitssector zich snel ontwikkelt en duurzaamheid steeds belangrijker wordt, bundelen Personenvervoer Geerets de Leeuw en Personenvervoer Midden Limburg, BS Automatisering en YesHugo hun krachten om een innovatieve oplossing te bieden voor het plannen met elektrische taxi's. Deze samenwerking illustreert hoe nieuwe technologieën en gebruik van data de mobiliteitsindustrie transformeren en bedrijven in staat stellen om duurzamer en efficiënter te opereren.
Buy now